opc_loader

Wensenlijst

x

Uw winkelwagen is leeg
Merken

Camping Verlichting

Of je nu gaat voor een kampeervakantie bij het Gardameer of een seizoensplaats in Nederland; campingverlichting is onmisbaar bij het kamperen. Wanneer de zon onder is, wil je immers ook nog iets aan je vakantie of kampeertrip hebben. Bij 123kampeerwereld.nl vind je een verscheidenheid aan campinglampen, zoals voortentlampen, ledlantaarns, schijnwerpers en ledstrips voor vele toepassingen. Bestel je verlichting voor je caravan, tent of vouwwagen vóór 16.00 uur, dan versturen we je bestelling vandaag nog. Shop nu of lees verder onder het productoverzicht.

Struikelen over scheerlijnen

Veel uitdagingen bij het kamperen zijn op te lossen met campinglampen. Struikelen over scheerlijnen? Dat zal je niet meer gebeuren met aan elke lijn een waarschuwingslampje op zonne-energie. ‘s Avonds kaarten en spelletjes doen in de voortent of onder de luifel? Je hoeft niet meer met toegeknepen ogen naar je kaarten te turen met een van onze krachtige tentlampen. Een klein nadeel van verlichting, is dat er insecten op af komen. Geen nood, ook daar hebben we aan gedacht. Met een oplaadbare insectenlamp ben je er zo vanaf. Zo helpt campingverlichting jouw vakantiegevoel vergroten.
 

Waar is het toilet?

Nog een uitdaging waar veel kampeerders mee te maken krijgen: ‘s avonds naar de wc gaan. Sta je op een grote en/of luxe camping, dan zal de campingverlichting buiten waarschijnlijk wel in orde zijn. Op minder goed verlichte campings kan het een hele onderneming worden om in het donker je weg naar het toiletgebouw te vinden. Of misschien is er helemaal geen toilet waar jij kampeert, bijvoorbeeld in de Noorse natuur. Tip: neem een ledlantaarn mee, zodat je nooit meer verdwaalt op weg naar de wc. De ledlantaarn onder voorgaande link kun je ophangen, meenemen en neerzetten en is waterafstotend. Dat kan bij de boodschap in het bos goed van pas komen.
 

Campinglampen bestellen bij 123kampeerwereld.nl

Ga goed verlicht op vakantie met campingverlichting van 123kampeerwereld. Boven deze tekst vind je ons uitgebreide aanbod. Als je toch bezig bent; maak je kampeeruitrusting compleet met ons assortiment van 13.000 + kampeerartikelen. Bestellingen vanaf €50,- verzenden we gratis en nog dezelfde dag (indien voorradig en vóór 16.00 uur besteld). Hulp nodig? Onze klantenservice staat je graag te woord.