opc_loader

Wensenlijst

x

Uw winkelwagen is leeg

Caravan koelkast

Om lekker van uw komende vakantie te kunnen genieten, bent u op zoek naar een koelkast voor uw caravan of camper. Logisch, want op een dagelijks bezoek aan de supermarkt zit u - ook in uw vrije tijd - niet bepaald te wachten. In de webshop van 123kampeerwereld.nl zijn verschillende koelkasten voor caravans en campers te vinden, waaronder grote merken, zoals: Dometic en Thetford. Zo wordt uw trip gegarandeerd een succes!

      

Bekijk direct ons aanbod aan koelartikelen!
 

 

Verschillende merken

Kamperen. Wij Nederlanders trekken er iedere vakantie weer massaal met onze caravan of camper op uit. Het is namelijk de perfecte manier om meer van de wereld te zien. Er zijn dan ook veel merken, die zich met de ontwikkeling van kampeerartikelen bezighouden. Gaat het om koelkasten voor campers en caravans, dan horen er twee merken tot de absolute top: Dometic en Thetford.

  

Caravan koelkast  Koelkast voor in de caravan kopen

    

Een caravan koelkast van Dometic

Dometic kent zijn oorsprong in de ontwikkeling van koelkasten voor recreatievoertuigen, zoals: campers en caravans. Vanuit deze positie zijn zij zich gaan uitbreiden naar koelkasten voor trucks, boten en andere koelapparaten. De focus voor koelkasten voor caravans en campers is Dometic echter niet verloren. Het merk heeft tientallen lijnen ontwikkeld. Zo heeft u de perfecte koelkast voor uw camper of caravan zo gevonden. Bij 123kampeerwereld.nl kunt u de volgende koelkasten van Dometic kopen: 
  

 • De RM serie: absorptiekoelkasten voor onderbouw;
 • De RCL serie: koelkasten met compressorkoelingstechnologie;
 • De CRX series: in te zetten als koelkast, koel-vriescombinatie en vriezer;
 • De RC serie: compacte compressorkoelkasten met uitneembaar vriesvak;
 • De RMS serie: absorptiekoelkasten voor onderbouw met wielkastuitsparing;
 • De RML/RMD serie: absorptiekoelkasten, die design en handige snufjes combineren;
 • De CD serie: compressorkoellade, die in kleine ruimtes geplaatst kan worden;
 • De RCD serie: koelkasten met een aparte toegang tot koelkast en vriezer;
 • De CRD serie: vooruitstrevende compressorkoelkasten;
 • De RF/RGE serie: vrijstaande absorptiekoelkasten;
 • De 8 serie: aanpasbare koelkasten

      

Een koelkast van Thetford

Hecht u veel waarde aan kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design? Dan raden wij u de koelkasten van Thetford aan. Dit merk verbetert deze drie kernwaarden namelijk continu. De koelkasten van Thetford worden bijvoorbeeld uitvoerig getoetst. Zo blijven zij aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Wie voor zijn of haar camper of caravan kiest voor een koelkast van Thetford, geniet dus van de beste kwaliteit. Overweegt u voor uw camper of caravan een koelkast van Thetford te kopen? Dan kunt u bij ons uit twee typen kiezen. De absorptiekoelkasten zijn ideaal voor reizen, waarin u vaak langere tijd geen toegang heb tot het energienet. Bij deze modellen krijgt u namelijk de mogelijkheid om andere energiebronnen te kiezen. De compressiekoelkast voor caravans en campers van Thetford heeft daarentegen dezelfde presentaties als uw koelkast thuis. Deze modellen koelen dan ook razendsnel.

  

Direct een koelkast voor uw caravan of camper kopen?

Koelkasten voor campers en caravans komen in allerlei vormen en maten voor. Zo kunt u kiezen voor een koelkast van topmerken, zoals: Dometic en Thetford. Welke beslissing u ook neemt: voor de beste modellen kunt u altijd terecht bij 123kampeerwereld.nl. Bestel ze vandaag nog in onze webshop! Bij vragen kunt u bellen naar 0522-745470. Welke koelkast gaat u in uw caravan of camper plaatsen?