opc_loader

Wensenlijst

x

Uw winkelwagen is leeg

 Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

Bij 123kampeerwereld.nl kunt u uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het bedrag van de betreffende producten teruggestort. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan 123kampeerwereld.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@123kampeerwereld.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: uw retourzending moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. U dient binnen uw retour binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons te hebben gemeld. 
  2. Product(en) dienen in originele verpakking, onbeschadigd retour te komen.
  3. Producten speciaal voor u besteld kunnen niet retour

Indien uw pakket niet aan één of meerdere van de bovenstaande voorwaarden voldoet bestaat de kans dat wij uw retourzending niet in behandeling kunnen nemen.

Heeft u vragen omtrent uw retourzending? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@123kampeerwereld.nl of 0522 - 74 54 70.

Hoe zend ik mijn pakket retour?

1) Stop de product(en) in orginele verpakking in de doos.

2) Stuur het pakket inclusief pakbon / orderlijst + reden van retour naar:

123kampeerwereld.nl

Zomerdijk 27a

7942JS Meppel

3) Na ontvangst wordt het pakket gecontroleerd en zodra alles in orde is wordt het geld binnen enkele dagen teruggestort.

Garantie

 Garantie op onze producten zijn merkafhankelijk en wordt bepaald op basis van de garantievoorwaarden van het betreffende merk product. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice middels onderstaande contactgegevens.

123kampeerwereld.nl    
Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel
Klantenservice@123kampeerwereld.nl
KVK: 05070766
BTW: NL 8107.97.720.B.01