opc_loader

Wensenlijst

x

Uw winkelwagen is leeg

Budget gasflessen; omdat het goedkoper kan!

 

Gasflessen scherp geprijsd uit voorraad leverbaar.

De prijzen van propaangasflessen lopen behoorlijk uiteen. Best bijzonder, want in alle flessen zit hetzelfde propaangas. Daarom heeft 123kampeerwereld een assortiment budget gasflessen samengesteld en biedt hiermee scherp geprijsde alternatieven voor de bekende (dure) gasflessen van o.a. Benegas en Primagaz.


 

Kunststof gasflessen:

Benegas kunststof gasflessen

Al vele jaren zijn de kunststof Benegas gasflessen in de markt. Door het lichtgewicht zijn de flessen ideaal voor kampeerders en gebruik rondom huis. Echter zijn in korte tijd de prijzen van deze flessen extreem verhoogd. Wij zijn ervan overtuigd dat dit niet nodig is en bieden u dé oplossing hiervoor!

 

BUDGET I-Light Kunststof gasflessen.

Dezelfde fles, dezelfde inhoud, voor een scherpe en eerlijke prijs. De I-Light kunststof gasflessen zijn lichtgewicht, handzaam en veilig! Bovendien zit er geen patent / merk op deze fles waardoor u deze ook in het buitenland kunt laten vullen.

 

Actuele prijsvergelijking:  
BENEGAS 10KG €59,95I-LIGHT 10KG €31,95 (+€7,50 per keuringsjaar)
BENEGAS 5KG €49,95I-LIGHT 5KG €26,95 (+€7,50 per keuringsjaar)

 

Stalen gasflessen:

Primagaz Light Steel (Benegas Comfort Steel) gasflessen

Inmiddels voor velen ook een bekende gasfles, de Light Steel / Comfort Steel. De fles is handzaam in gebruik en ongeveer 1,5kg lichter dan een ‘’normale'' gasfles. De Light Steel fles is verkrijgbaar in 6kg of 9,5kg inhoud.

 

BUDGET stalen gasflessen

123kampeerwereld biedt ook voor de Light Steel gasflessen een voordelig alternatief. Onze budget gasflessen zijn bij uitgifte altijd gekeurd en dus veilig! 

 

Actuele prijsvergelijking:  
LIGHT STEEL 6KG €49,95BUDGET DIN 5KG €19,95 (+€2,50 per keuringsjaar)
LIGHT STEEL 9,5KG €59,95BUDGET DIN 10KG €29,95

 

 

Ook een BUDGET gasfles?

Wilt u overstappen van Benegas naar een van de Budget gasflessen? U bent van harte welkom in onze winkel voor advies. Ook kunt u uw gasfles eenvoudig online bestellen. Voor de kunststof Benegasfles is het belangrijk dat u uw statiegeldbewijs kunt tonen. Indien u dit niet (meer) heeft kunnen wij €40 per fles terugbetalen.

 

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op!